Duci milfet basztam

Gabriella a bátyám felesége. Nem mondhatnám szép nőnek, a negyvenes évei vége felé közeledik, az évek jó pár kilót ráakasztottak. Leginkább csipő tájékon. Széles csipő, hosszú húsos combok és őrületesen nagy kocka segg. Mellei jókorára nőttek, ami egy kicsit morbidnak hatott kis vállai miatt. Amolyan segges, faros, nagymellű nőként emlégették a környékbeliek egymás között. Nem tudom a bátyám mit szeret benne, nekem olyan… mit tudom én, vissza taszitónak hatott. Egy, magára nem figyelő, igénytelen nőnek tartottam. Nem emlitettem neki soha, meg nem bántottam a bátyám miatt.
Nagy nehezen elindultam. Természetesen ki nem hagytam a kocsmát. Egy fél szilva és egy sör meghozta a hangulatomat. Gabiék házához értem. Épp akkor tolatott ki a tüzépes autó hatalmas fakupacot hagyva maga mögött. A sógornőm szinte elveszett a farakás mellett.
-Ó, hogy baszná meg..ezt hányan fogjuk bepakolni?
-Neked is szia Zolikám. – vigyorgott rám Gabi – Te meg én! – folytatta a vigyorgást.
-Sokba fog ez nektek kerülni – méltatlankodtam.
-Nyugi hoztam neked petrót. Bírni fogod tőle – Válszolta, majd elballagott egy talicskáért.
-Milyen pozitúrában gondoltad ezt a behordás dolgot?
-Bedobáljuk a pince ablakon, majd lemegyünk és sorba pakoljuk – válaszolta.
-Háát, bekaphatná a férjed, hogy csak a pénzt küldi a dolgokra, ő meg baszik mindenre mi, hogy lesz – mondtam félhangosan, majd nekiálltam pakolni a fát.
-Hát be! – sziszegte Gabi a fogai között.
Szerintem azt hitte, hogy nem hallottam, én pedig nem nagyon akartam rákérdezni jól halottam-e. Késő délutánig robotoltunk. Mi tagadás, a tökömről is folyt a veriték.
-Na!! Harapunk valamit.. aztán ha van kedved lemegyünk a pincébe és pakolgatunk még egy kicsit. – egyenesedett fel sógornőm a derekát nyomogatva.
– Te aztán nem kimélsz engem, bazd meg!
-Fiatal vagy, neked még birnod kell a strapát – válaszolt, majd elindult a házba.
Jó nagy kéglit hozott össze a bátyám, ízlésesen be is volt bútorozva. Végre előkerültek az italok. Gyorsan lehajtottam két felest, amit sörrel kisértem le.
-Mi van csajszi, te nem iszol semmit? – kérdeztem tőle. – Nehogy már egy felest ne igyál meg velem.
Nem sokat kellett unszolni, Gabi is ivott pálinkát és sört is hozzá. Elkezdődött a második felvonás. Pincébe le és sorba pakolni az átkozott fatekéket.
A pincében ment a kazán, adta a meleget, lekerült a pulóver mindkettőnkről. Gabin és rajtam is csak egy-egy póló volt. Nagy fenekét kihangsulyozta a testhez simuló cica nadrágja. Minden hajolásnál az anyag annyira elvékonyodott fenék tájékon, hogy szinte látni lehetett a bőrét, fehér bugyiját. Ráadásul a puncija úgy kidomborodott, hogy mágnesként vonzotta a tekintetemet.
-Khmmmm – köhintette el magát, amikor észre vette mit nézek olyan szótlanul. Zavartan kaptam el fenekéről a szememet.
-Eddig olyan normális voltál, ne legyél már hülye! – szólt rám.
-Már bocsi, de nem lehet nem észre venni, hogy ez a gatyó nem fapakoláshoz való. Eddig a pulcsi eltakarta, de most teljesen ki van mindened. Hozod rám itt a pincébe a kan görcsöt, bazd meg.
Legjobb védekezés a támadásba mentem át.
-Azt látom – Sugta halkan és újra lehajolt pakolni.
Észre sem vettem magamon milyen hatással volt rám a nagy segg látványa. Jócskán kidudorodott a nadrágom eleje. A meleg, a pálinka, jó recept, hogy az ember ne figyeljen oda dolgokra. Szótlanul nekiálltam én is pakolni. Persze, lopva néha ránéztem Gabi fenekére. Nem bírtam magammal. Egy pillanatra sem nyugodott a farkam. Nem tudom mi ütött belém, de az eddig undoritónak tartott nagy segg most annyira izgalomba hozott, hogy azon gondolkoztam, most itt helyben rámarkolok. Gabi is sejtette, hogy abba kell hagyni mára a munkát, mert újra a fenekét bámultam.
-Mára ennyi. Köszönöm a segítséget. – szólalt meg nagyon komolyan.
-Na de hát..
-Nincs, na de hát. Elég volt, hogy engem kukkolsz. Nem ilyennek ismertelek meg. Vedd tudomásul, nem vagyok egy cafka, aki kiteszi közszemlére a picsáját, hogy a sógora élvezkedjen rajta. Viszlát!
Azzal otthagyott.
Az oké, hogy valamiképp elmondjon valamit ami sérti, de hogy ilyen keményen, az már túlzás. Utána mentem. A konyhaasztalnál ült, cigarettázott. Maga elé nézett, majd hirtelen felkapta tekintetét ahogy beléptem.
-Figyelj baba – kezdtem a mondókámat. – Ide jövök, segítek neked, egy szót nem mondok, amivel megsértettelek volna. Erre te elzavarsz, mint egy utolsó tróger csicskást. Nem tehetek róla, hogy te egy vékony naciban szellőzteted a segged. Naná, hogy néztem! Nem lehetett nem észre venni a nagy kiéhezett pinádat. Ha annyira zavart volna, már az első észrevételnél át kellett volna öltöznöd, bazd meg! De te inkább tovább hajlongtál, hogy jó alaposan megnézzelek. Az, hogy utána mi ütött beléd, a te dolgod.
-Hogy merészeled..hogy beszélsz te én velem? Kifelé innen..Tűnj el a házamból. – orditotta – Megmondom a bátyádnak milyen gazember kukkoló testvére van.
-Nyugodtan mond el neki. Nem érdekel se ő, se te! Amúgy sem tudom mit eszik azon a nagy seggeden. Én a helyében hozzád sem érnék. Undorító vagy.
-De mégis felállt az undorítóra a faszod!! – Vágott vissza Gabi.
Amint ezt kimondta, mindketten elhallgattunk. Pár másodpercig néztük egymást.
-Ne haragudj – Szóltam halkan. – Az a kurva pálinka biztos…
-Nekem is beütött a kazánházban – válaszolta.
-Te figyelj.. van még belőle? – kérdeztem.
-Van, te ütődött! – nevette el magát. – Itt van, vidd el, de majd csak otthon idd meg, nehogy megint kukkolni legyen kedved tőle.
Mint egy rossz kamasz a fejét vakargatva nyúltam az üvegért, úgy válaszoltam.
-Azt hittem iszunk mind ketten hátha…. – és kajánul vigyorogni kezdtem.
-Na tünés innen – nevetve tessékelt ki az ajtón.
-Pedig hogy itt aludtam volna veled! – suttogtam, miközben elindultam.
-Tessék? Mit mondtál? – kérdezett utánam.
-Semmi, csak hangosan gondolkodtam – szóltam vissza.
Otthon várt a nagy semmi. Fáradt voltam, nem tudtam magammal mit kezdeni. Elugrottam egy ismerőshöz, vettem fél liter pálinkát. Csak úgy egyedül elkezdtem iszogatni. Nem tudtam elhessegetni lelki szemeim elől Gabi nagy, lapos fenekét. Milyen érzés lehet végig simítani egy ekkora nagy feneket? Mekkora tág pinája lehet? Milyen érzés lehet bedugni egy ekkora pinába?
Szerencsére egy kurva nagyot dörgött az ég, megérkezett az ügyeletes éjszakai eső. Leengedtem a redőnyöket. A tv fénye mellett vetkőzni kezdtem. Hanyagul egy kupacba dobáltam le magamról a ruhákat. Az sem érdekelt, hogy a nadrágommal együtt a gatyámat is letoltam. Meztelenül feküdtem az ágyamban. Élveztem a részegséget. Nem érdekelt semmi. Lebegtem, álló fasszal gondoltam Gabira. Már épp recskázni kezdtem volna, amikor valaki kinyitotta az előszoba ajtót.
-A kurva életbe, hogy ennek is most kell esnie – hallottam kintről.
Soha senki nem jön hozzám, feleslegesnek tartottam bezárni kulccsal az ajtót.
-Ki vagy? – orditottam ki.
Abban a pillanatban Gabi lépett be a szobámba.
-Ki lenne? A nagyseggű sógornőd – válaszolta.
Meglepetten ültem fel.
-Mi a jó ég.. te mit keresel itt?
-Beszélnünk kell. Most! – mondta határozottan.
-Jól van, oké beszéljünk. Nem kell azért verekedni – válaszoltam.
Gabi felkapcsolta a lámpát. Azonnal megpillantotta a maradék fél üveg pálinkát.
-Gondoltam, hogy nem állsz le ma – szólalt meg.
-Kapcsold le a lámpát, kisüti a szememet. – kértem.
Komótosan töltött magának és egy húzásra megitta.
-Azzal azért vigyáznék – vigyorogtam felé. – Ötven fok az ötven fok. Én már csak tudom. – vigyorogtam félkómásan.
-Igen? – kérdezte dacosan és még egyet megivott, majd elkezdte – Mi volt ez ma? Mi az isten történt veled?
-Velem aztán nem történt semmi.. történnie kellett volna? – adtam az értetlent.
-Elnevettük a végén, de azért súlyos, kemény dolgokat vágtál a fejemhez. Mi az, hogy én ki vagyok éhezve? Honnan veszel te ilyeneket?
-Gabi.. drága Gabikám! Ne kezdjük már el megint. Bocsánatot kértem, mit csináljak még? Oké néztem a segged…bocs a feneked, de ennyi..nem történt semmi más..Máskülönben is, ha nem tűnt volna fel.. félrészegen, gatya nélkül fekszem és lassan már azt sem tudom tényleg mi történik körülöttem. Ezért nem kellett volna szakadó esőben ide jönni, hogy megint letolj. Vagy haza mész, vagy lefekszel mellém, de ne kérj számon most, ha lehet..oké???
-Persze..feküdjek melléd, amikor nincs rajtad gatya. Hogy megint rám izgulj. – válaszolta.
Nagy nehezen felkönyököltem és ránéztem.
-Figyelj rám, drága sógornőm…Szerintem mielőtt ide jöttél a maradék sörből ittál. Mivel nem szoktál inni, a fejedbe szállt. Itt bevertél két pohár ütős páleszt. Szerintem már hat. Nem tudod mit csinálj. Menj vagy maradj. Ha elmész, talán lecsúszol egy kiadós kefélésről, ha maradsz tudod jól, hogy olyan dolgot csinálsz, amit eddig soha. Süt rólad a bizonytalanság. Döntsd
el
már végre mit akarsz. Kapcsold ki a tv-t, tök sötét lesz. Vedd le a nedves ruhádat, takarózz be és majd reggel haza mész. A kutya sem tudja mikor jöttél és mikor mész. Ha netalántán ettől tartanál. Megkefélve nem leszel, mert én úriember vagyok. Nem teszek olyat, amit a másik nem akar. Na jóccakát!
Befejezve a mondokámat elfordultam és úgy tettem, mint aki aludni akar. Pedig igen csak vert a szívem. Levegőt is alig kaptam, vártam, hogy dönt Gabi.
Tudtam, ha itt marad, megbaszom. Pár perc csend után teljesen sötét lett a szobában. Gabi lekapcsolta a tv-t. Halk neszek, ruha susogás ..és…. lefeküdt az ágyamra. A derekamat megemelve engedtem, hogy a fél takarót magára húzza. Próbált minél távolabb helyezkedni tőlem, nehogy még véletlenül is hozzám érjen.
Hanyadt feküdtem. Kurva sötét volt. Szinte csak a nagy fekete semmi vett körül..Nem bírtam nyugodni. Állt a cerkám, mint a cövek. Bizsergett az egész testem. Vágytam, hogy hozzá érjek ahhoz a húsos nagy puha segghez. A sötétben motoszkálni kezdtem az ágyam mellett. Végre a kezembe került a cigim. Nemsokára megleltem a hamutartót és a gyújtóm. Végre cigizhettem. Vigyáznom kellett, ne látszódjon a kezem reszketése a sötétben. Biztos voltam benne, hogy Gabi engem figyel.
-Adsz nekem is egyet??
Kétt cigaretta fénye villogott csak a sötétben. Hamuzás közben összeértek a kezeink. Ha valaki átélt már ilyen dolgot, tudja, hogy egy ilyen kis érintés is áramütésként éri az embert.
-Morbid egy helyzet – törte meg a csendet.
-Az – ennyit birtam csak kinyögni.
A cigik elégtek, újra csak a sötét maradt. Szenvedtem.
-Tudom, hogy tényleg kövér vagyok ,de hidd el nem tehetek róla – suttogta Gabi. – A sok stressz, a gyógyszerek mind ezt tették velem. Tudod, hogy mindent megtettem, hogy terhes legyek, de sajnos…. a bátyád is ezért hagyott el….
-Mi van??????????
-Látod, azért te sem tudsz mindent. Már két éve teljesen külön élünk a bátyádtól. Haza csak azért jár, hogy a régi barátait meg téged lásson. Gondoltuk, így a legjobb, ha senki nem tud semmiről. Fél éve elváltunk, ő már mással él. Nekem maradt a ház, minden más az övé. Néha segít, például küld pénzt fára…a rohadék.. – suttogta, majd csendben maradt.
Megrökönyödve hallgattam. Nem tudtam mit mondani. Pár perc múlva egy nagy sóhaj kiséretében csak ennyit mondott.
-Nekem maradt a ház.. meg a nagy seggem, amit mindenki kigúnyol.
-Jó az a segg, hidd el. – szinte suttogtam az izgatottságtól – Én már csak tudom.
Nem tudom mi ütött belém, hirtelen átnyúltam, Gabi kezét megfogtam és a kőkeményen álló faszomra tettem és a kezemben a kezével rámarkoltattam.
-Mi a fasz? – ugrott fel hirtelen. – Mi volt ez?
-Ne ijedj meg, csak megmutattam mit vált ki belőlem a nagy segged.
Villámcsapásként érte ez dolog Gabit. Lélegzete felgyorsult és szólni sem tudott. A következő pillanatban mocorgást hallottam, majd olyan hangot, mint aki valamit szagol. Próbálta halkan csinálni, de nem jött neki össze. Az ágyam rezgéseiből éreztem, ahogy a combjai közé teszi a kezét és párat rángatózik.
-Baszhatom, ha csak én vágyom rád, te meg figyelembe sem veszel – suttogtam a sötétben.
-Te csak azt hiszed – suttogott vissza.
Kezével megfogta a kezemet és a combjai közé tette. Finoman rámarkoltam a pinájára. A puha szőrszálak teljesen el voltak ázva az izgalomtól.
Végre megadta magát az én nagyseggű, immár ex sógornőm. Hatalmas combjait átvetette rajtam és ráült a kőkemény faszomra. Teljesen eláztatta a lábam közét. Ontotta magából a nedveit. Milyen érzés érezni egy ekkora farkamat teljesen eltakaró pinaomlást??? Nem lehet elmondani, érezni kell. Teljes testével rám borult, mellei égették mellkasomat. Ringatózni kezdett rajtam, előre-hátra. Kicsiket mozdulva. Magába ringatta kéjtől lüktető farkamat..nem tudtam tövig benyomni, még a fele sem volt Gabiban. Nagy feneke és vastag csombjai miatt nem tudott úgy helyezkedni, hogy teljesen benyomjam neki. Hirtelen leforditottam magamról.
-Látni akarlak. – suttogtam.
-Ne..kérlek ne…
Mire befejezte volna már égett a lámpa.
Gyönyörü volt. Próbálta takarni magát a kezeivel, de nem ment neki. Lábai közé térdeltem. Melleiről lefejtettem két kezét. Lihegve figyelte mit csinálok. Nyalogatni, puszilgatni kezdtem a melleit. Élvezte, szinte lihegett a kéjtől. Lassan haladtam nyelvemmel a testén. A köldökénél tartottam, mikor rángatózni kezdett. Rég nem volt része szexben, hamar a csúcsra jutott. Vinnyogva rángatózva élvezett el. Hagytam megnyugodni. Szégyenlősen takarta el az arcát két kezével, combjait összezárta.
-Ki akarlak nyalni Gabi!
-Jaj ne.. annyira..
Nem vártam meg, hogy befejezze. Kicsit erőszakosan kellett a lábait szétfeszíteni, de végül engedett. Teljes egészében elém tárult gyönyörü puncija. Gyönyörű kis csikló kicsinyke pina luk. Nagy hamburger pinára számitottam kutya nyelv méretü csiklóval, de ez teljesen meglepett.
-Meglepődtél mi? Azt hitted nagy szétkúrt pinát kell nyalnod ugye?? Keveset volt használva, amint látod..Gyerünk, ne kiméld, adj neki!!
Végre Gabi feloldódott teljesen, nem érdekelte semmi csak, hogy végre basszon egy hatalmasat.
Nem nyaltam be neki. Hirtelen felé térdeltem. Teljes hosszában meglátta a farkamat.
-Te jó ég, ez engem széééééééééééééé….
Nem tudta befejezni, tövig benyomtam neki lüktető faszomat. Sikkantot egyet, majd fújtatni,, lihegni kezdett.
-Uhhh, ez az, úgy ..nyomd tövig basszad, baszd szét..
Nem tudtam sokáig élvezni a nagy pina okozta kéjt. Tele pumpáltam az élvezettől lihegő, rángatózó nagyseggű Gabimat.
Rajta feküdve lihegtem. Élveztük egymás testét. Csókolózni kezdtünk.
-Soha ehhez hasonlót nem éreztem még – lihegte.
Merevedésem nem akart szűnni. Kívánta azt a testes, puha húsú pinát. Lassan elkezdtem csókolni Gabi melleit. Araszolva végig nyaltam minden porcikáját. Újra a köldökénél tartottam, amikor megszólalt.
-Ne tovább teltház van – kuncogott.
Nem bírtam megállni. Egyre közelebb értem a húsos szirmokhoz. Megéreztem a pina és az ondó illatát. Mélyet szippantottam belőle és Gabira néztem. Lihegve figyelte ténykedésemet.
-Nem bírom megállni – súgtam felé és nem érdekelve, hogy a saját ondóm ízét is érzem, belenyaltam a tocsogó pinába.
Gabi vagy a látványtól, vagy a bizarr helyzettől, fejemet combjaival összeszorítva megfeszítette magát és sikoltva spriccelni kezdett. Élvezete csúcsán kezdtem el saját nedveinktől tapadó szájjal csókolni ajkait. Nyelveink nem pihentek, nyaltuk egymás száját. Mire másodjára is tövig benyomtam neki, sikerült lespiccelnie a farkamat. Újabb adaggal köszöntem meg neki, hogy megbaszhattam azt a finom puha húsos pináját.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!