Megbaszott egy gimis fiú

Sziasztok, először is mesélnék egy kicsit magamról. Idén múltam 32 éves és még mindig egyedül vagyok. Nem vagyok csúnya, rendben tarom a testem is, csak valahogy sosem jön össze semmi. Egy iskolában voltam keddenként védőnő, meg angolt korrepetálok, szóval még rendes munkám sincsen, bár megélek rendesen. A történet egy keddi napon kezdődött…
Álmosan keltem fel, ma vizsgálat lesz a suliban. Meg már egy ideje nem is volt szexuális kapcsolatom, így minden reggel ugyanazzal a fogadalommal kezdődött: ma egy kicsit gondolok magamra is, bár tudom, hogy sosem jön össze. Körülbelül 8-ra beértem, már rögtön megtalált az igazgató, hogy ha már egy napot dolgozok is itt, legalább ne időre essek be. De mit tehetnék, nem sok kedvem van bejárni a sok idegesítő gyerek közé. Félreértés ne essék, szeretem én a gyerekeket, csak pont most vannak abban a korban amikor minden jobb nőnek beszólogatnak, ráadásul mindig köpenyt kell hordani, azt meg utálom ruhában, így kénytelen vagyok abban az átlátszó szarban dolgozni, ami alól teljesen kivehető a tangám meg a melltartóm, de annyira azért nem zavart sose.
8 osztály van összesen a gimnáziumban, 11 végeztem hat osztállyal. Maradt a 11. A meg a 9. B. Ekkor hirtelen eszembe jutott valami. A 11. Már elég fejlett és biztos akadna valaki, akivel lefeküdhetnék itt és most. Nem bírtam ki, muszáj volt valakivel dugnom, így gyorsan lerendeztem a kilencediket és mikor feljött a 11. kimenetem és megkérdeztem ki nem volt még a felvilágosító órán. 2 gyerek jelentkezett, mondtam nekik, hogy lesznek az utolsók, mert ők tovább maradnak. Mikor már csak ketten maradtak az egyiknek eszébe jutott, hogy ő mégis volt, úgyhogy le kellett mondanom egy emberről, de így is maradt egy.
– Gyere be és vetkőzz le – szóltam ki neki. Bejött, levette a pólóját, a cipőjét, meg a gatyáját. Jó teste volt, az átlagnál kicsit jobb.
– A zoknit, meg az alsógatyát is – mondtam neki szemrebbenés nélkül
– Az alsógatyát is – kérdezett vissza hitetlenkedve.
– Igen, pont ilyen korban van a legtöbb panasz a pénisszel – ijesztettem rá egy kicsit.
– Rendben, akkor inkább leveszem.
Levette a gatyáját és elcsodálkoztam. Már így is nagy volt a fasza, próbáltam elképzelni, mekkora lehet izgalmi állapotban. Körülbelül 20-22 cm és rendesen „karban is tartotta”. Erre rögtön felizgultam. És már most megdugtam volna, de még elő kellett készíteni a terepet. Egy kinyitottam a szekrényajtót és úgy álltam, hogy ne lásson, majd levettem a melltartómat és kijjebbgomboltam a kötényt, majd elővettem a szappant és kezetmostam. Leült az ágyra.
– Szerintem jobb lenne, ha inkább álnál.
– Ok – mondta és fölállt. Látszott rajta, hogy zavarban van.
– Ne izgulj, nem lesz semmi.
– Igen, csak olyan kínos ez az egész.
– Most akkor képzelj el minket nőket a nőgyógyásznál. Ott széttárt lábakkal kell ülni, miközben benned nyúlkálnak.
– Ú, az szar lehet.
– Az is. Na de dologra.
Odahúztam egy széket és leültem. Kezembe vettem a péniszét, és mustrálgattam. Láttam, hogy néha benéz a melleimhez, de próbál nem felizgulni.
– Most ne ijedj meg – mondtam, és felhúztam a fitymáját, teljesen föl, míg ki nem bukott a makkja. Erre rögtön elkezdett meredezni.
– Jaj, bocsánat – mondta megszeppenve, megfogta a faszát és letolta, de nem nagyon bírt vele.
– Semmi gond, megesik az ilyen. Feltehetek néhány kérdést?
– Persze, de közben öltözhetek?
– Még várj. Na akkor. Az első kérdés megvan, fel tudod húzni a fitymát.
Ezek után feltettem a sok sablonkérdést, majd úgy döntöttem, most már nem várok tovább, és erősebb kérdésekbe kezdtem:
– Élsz szexuális életet?
– Igen – mondta kicsit halkan
– Milyen sűrűn?
– Heti egyszer kb – fölnéztem rá, de folytattam még
– Orális szexet végzel?
– Én nem, csak engem szoktak, szóval csak a barátnőm – egyre jobban állt a fasza, de már nem nagyon bírt vele, úgy gondoltam, most vagy soha.
– Volt már nálad jóval idősebb szexuális partnered? – kérdeztem miközben felálltam és lassan felé vettem az irányt.
– Jóval idősebb még nem
– Hát most lesz – mondtam neki miközben hátra döntöttem majd lesmároltam. Nem nagyon ellenkezett. Rögtön elkezdett simogatni, és gombolta kifelé a köpenyemet, majd felálltam. – Most megadom neked életed legnagyobb dugását.
– Már várom – mondta immáron felbátorodva.
Levettem a tangámat és mentem, hogy dugjunk, de ő megfogott, és elkezdte izgatni a puncim környékét. Nagyon jólesett, hogy végre egy férfi ér hozzám. A hajlatomat nyalogatta, a puncimnak még a közelébe se ment. Apró csókokat lehelt mindenhová, majd egyet kaptam a kopasz puncimra is. Felállt és megkért, hogy én üljek le. Szótfogadtam, felhúztam a lábaimat, hogy jobban hozzáférjen a puncimhoz. Apró nyelvcsapásokat mért a csiklómra, de én minden egyes után egyre jobban kívántam a faszát, akár a számban, de inkább a pinámban. Iszonyatos erővel szívni kezdte a csiklómat, számomra akkor már megszűnt a külvilág, éreztem, hogy élvezek egy óriásit. A lábaim már rég lecsúsztak az ágyról, csak annyit tudtam magamról, hogy egy nagyot élveztem és hogy még mindig nyalnak. Hirtelen abbamaradt a nyalás, majd egy kis idővel valami belémcsúszott. Nem a fasza volt, mert nagyon vékony volt. De ez sem érdekelt, amíg jó volt addig mindegy volt, hogy mi az. Aztán az a valami is eltűnt a puncimból, utána már a fenekemben éreztem. Nagyon hosszú volt és a puncinedvemnek köszönhetően jó síkos is. Nagyon bennem volt, már szinte fájt is, de ekkor éreztem, hogy belémnyomta azt az óriási faszt. Tényleg nagy volt. Úgy éreztem nincs is több hely a pinámban. Egyszerre mozgott bennem az a valami, meg a fasz is. És egyre-egyre gyorsabban. Amint egyre jobban magamhoz tértem gyúrogatni kezdtem a melleimet. A bimbóim szinte kiszakadtak a helyéről. Egyre nagyobbakat sikongattam, és mindig jobban gyúrogattam a melleimet. Egyszer csak eltűnt a fasz a puncimból, és újra a nyelvét éreztem. Maradék ép eszemmel azon gondolkoztam, mi lesz ebből a srácból. Van olyan férfi aki hozzá se mer nyúlni egy puncihoz, vagy egy popsihoz a dugás után, nehogy gecis legyen a keze. Ez a srác meg szó nélkül elkezdi nyalni, bár még nem eresztette belém közben akkor is jön a geci.
– Még! Még! Még! – sikítottam maradék erőmmel, és meg is kaptam. Megint bennem volt az a fasz, de nem tövig. Érezni akartam ahogy tövig elmerül bennem.
– Beljebb! Beljebb! – üvöltöttem, most még hangosabban mint az előbb. És sikerült, már éreztem a maradék szőrt amint hozzám csapódott, de ez már nem volt valami kellemes. Túl hosszú volt nekem a pénisze, de nem tudtam szólni, mert ismét elélveztem, és röviddel utána ő is belém. Nagyon sok gecije volt. Kihúzta a faszát meg azt a valamit és áttérdelt rajtam. A két mellem közé fogta a faszát és még egy kis gecit lövellt az arcomra. Emberemlékezet óta nem dugtak meg így mint ez a srác. Még mindig félkába voltam, de ő még intenzív. Most áttért a melleimre, miközben lejjebbcsúszott, és a fasza a forró szétkúrt puncimon feküdt. Lassacskán elkezdtem körbenyalni a számat, mert ott volt a legtöbb geci, miközben ő még a melleimnél szorgoskodott. Amint látta, hogy térek magamhoz fölkelt és megint befurakodott a puncimba, majd fölémhajolt és lesmárolt. A nyálunk meg egymás testnedvei keveredtek a szánkban. Majd ezt még megismételte kétszer. Majd harmadszorra hagyta, hogy én nyaljam le a nyelvéről a gecit. Megint a puncimat nyaldosta, de nagyon finoman, majd egy kis idő után megszólalt:
– Fordulj meg, a feneked még nem kapott. Csodálkoztam milyen sokáig bírta, de nem kérdezősködtem, csak megfordultam négykézlábra ereszkedtem és bepucsítottam neki. Egy kis nyálat csorgatott a lyukamba, amit be is tömködött, majd a puncimból nyalta ki a még hiányzó síkosítót. Aztán rácsapott a fenekemre és már ment is a menet. Nagyon gyorsan tömködte ki-be a faszát a segglyukamba, miközben a csiklómmal játszadozott. Én nem tudtam semmit se csinálni, csak arra koncentráltam, hogy így maradjak, és ne görnyedjek össze. De ezt nem bírtam sokáig. Elkezdtem a maradék gecit leszedni az arcomról és a melleimre kentem és úgy gyúrogattam a bimbómat, amik ide-oda mozogtak a fenekem dugásától. Nem bírtam megszólalni se csak ah-ztam folyamatosan, de azt egyre hangosabban, mígnem megéreztem, hogy megint belőle egy újabba adag geci. Szinte kúszott felfelé bennem olyan erővel nyomta belém, de a fasza még mindig mozgott, csak most már lassabban, majd végül is sikerült összegörnyednem, mire ő kihúzta belőlem a faszát. Iszonyatosan lihegtem és levegő után kapkodtam. Fájt a egy kicsit a fenekem. Sosem volt még benne ekkora fasz.
– Hogy bírod ilyen sokáig? – ez volt az első kérdésem hozzá
– Már egy órája itt vagyok. Elaludhattál.
Megdöbbentem a hallottakon. Ezek szerint jobban élveztem mint az gondoltam volna.
– Úgyhogy most már jobb ha megyek. Majd hozzád küldöm azt aki kérdezősködik, rendben?
– Ok, úgy jó lesz – felültem az ágyon és bólintottam.
Kiment az ajtón, én megmosakodtam, felvettem az utcai ruhámat, és elhagytam az iskolát. Még aznap visszahívtak, hogy tudják mit tettem, és ezért engem tesznek felelőssé, és kirúgtak. Ma már messzire elkerülöm azt az iskolát, és kórházban dolgozom ápolóként, ahol még nem történt hasonló eset, de ha lesz esküszöm megírom.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!