Megbaszta a szomszéd a feleségem, és engem is

Azt mondhatom, hogy másodszorra sikerült a házasságom. Sikerült egy olyan szép és jó alakú nőt választanom, aki kellő eleganciával járt kelt az emberek közt anélkül, hogy valaki sejtette volna, hogy milyen őrült szexmániás és mikre képes. Ez mint kiderült kölcsönös volt, ezért is volt a csere, mert a pasija gyenge,egylövetű , kis farkú fantáziátlan alak volt, mint mesélte. Nálam ugyanaz pepitában, hisz az első asszonyomat nem érdekelte semilyen pajzánkodás az egyszerű fasszopást is perverz dolognak tartotta.

Szépen teltek hát napjaink, legutóbb az én kedves kis feleségem, na mit talált ki? Összehozott a szomszéd lakótömb korunkbeli manuszával. El kell ,hogy mondjam,mi mindenben őszinték voltunk, és megcsalásnak csak az számított, ha nem közöltük a másikkal, hogy baszni fogunk valakivel, akit megkívántunk.

Azt mondja az én drágám, figyusz:- ez a manusz tetszik nekem, de te is neki, azt mondja ha benne vagyunk, holnap reggel leviszi a szemetet és megy a közértbe/mert náluk ez a szokás/, az asszonya meg tohonya, alszik délig, hát felugrana hozzánk, ha az ágyban fogadnánk.

Átpörgettem a fejemben a témát, elképzeltem a farkát, méretesnek gondoltam, hát úgy jött ki az eredmény,hogy rendben édesem. Remélem jól megkúr téged is meg engem is. Szivike!- nyugodt lehetsz, már leérdeklődtem nála, hogy szereti-e szopni a faszt, és igen volt a válasz.

Így aztán csengettek. Nejem nyitott ajtót teljesen meztelenül, ahogy én is voltam az ágyban. Halottam a fürdőszobába invitálta, míg ő készít valami italt. Én meg fantáziáltam és már nedvezett is a faszom ,meg állt keményen. Aztán jött az asszony, tálcán pezsgős poharak teletöltve, utána meg a manusz álló gyönyörű fasszal. Ránéztem, úgy köszönés közben fürkészve, és még keményebb lettem, a pohár pezsgőt szinte reszketve ittam meg, kezet fogva a szomszéddal húztam őt az ágyba –a közben odabújt nejem mellé. Az nem volt rest és már fel is kínálta nőmnek szopásra a szép nagy makkú faszát. Nejem bekapta és szívta,közben az én faszommal játszott finoman, hogy felnyögtem. Na el ne sülj menten drágám mondta, inkább akkor kóstold meg ezt a finom faszt és szájából az enyémbe nyomta a makkot. Ízlett és kívántam, szívtam is rendesen .Éreztem a kéjnedűt a számban. Finom mondtam és és most én adtam szopásra a félig gecis toszórudamat a szomszédnak. Megnyalogatta majd tövig bevette. Az asszony felhördült:- de szépen szoptok, de most basszatok meg ketten! Két faszt akarok egyszerre a pinámban. Én erre alávágtam magam, beverve a faszt a pinába a manusz meg fentről csúsztatta feleségem picsájába a lőcsét.Súrlódott a fasz a faszon,de volt kenőanyag-pinalé bőven. Basztuk rendesen ,nőm meg sikoltozott, mint az állat. Csendesebben , mondja a szomszéd, mert meghallják. Baszni rájuk ,mondtam, hadd irigykedjenek.

Na kipróbáltunk sok sok pózt, amikor megkérdezi tőlem a manusz, szereted a gecit? Igen, na akkor gyere nyeld és már megpörgetve minket verte is a számba a lét, nyeldekeltem a sok finom gecit és ízlett. Finom, mondtam neki, amikor befejezte. Na most kóstold meg az enyémet, és már vertem is faszt a szájába, ki- be ki –be, az élvezte majd szívni kezdte és már lőttem is a fehér gecit a torkára. Bírta nyelni, majd megdícsérte, nagyon finom íze volt a tiédnek is-imádom ezt.

Erre a feleségem megszólalt:- remélem maradt anyagotok nekem is. Ne félj drága én már hozom is a kedvenc italodat –ahogy te hívod-a fínom drága gecit . Én is, mondta a szomszéd és egymás után basztuk meg őt , televerve hatalmassá duzzadt vöröslő picsáját ondóval. Legközelebb még azért geciitalt is kérek majd, mondta a nejem vöröslő arccal és pinával, vigyorogva – mint pezsgőt szeretném szürcsölgetni.

Na ez jó volt, mondta aszomszéd, remélem lesz ismétlés is hamarosan és szedelőzködött. Igen jó volt- máris rászoktattál minket a szép faszodra ,mondtuk egyszerre ketten és elköszöntünk


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!