Orgia az esti vonaton

Pár hete váltam jelentős nővé. Mármint értem ezalatt, hogy elvesztettem a szüzességemet. Nekem nem fájt, mint annyi sorstársamnak, de viszont iszonyatosan jó volt. Vagyis hogy arra gondolok, hogy nem szégyellem most sem, vagy ilyesmi. A férfi az élet szerves része. Becses kincseink nem azért vannak, hogy takargassuk létezésüket.
Tizenhét vagyok, szőke, elég karcsú. Sosem tartottam magam valami nagyon vonzónak, de azért jó páran meg akartak már dugni a suliból. Csókolóztam is életemben kétszer, de nem voltak jók a tanítómestereim. A nyarak pizsipartijai jobban felizgattak, amiket a csajokkal rendeztünk, de végül így sem lettem leszbikus.
Maszturbálni megtanultam, de egy egészséges nőnek ez kevés. Ugyebár.
Aztán jött Pisti. Na, ő vette el. Úgy történt, hogy buliba voltunk a Morissonsban. Én egyébként Szobon lakom, így bonyolult odajutni, de ha már ott voltam, flörtöltem, és ekkor jött össze. Sörtehajú volt és jóképű, és lapos a hasa. Manapság már a húsz alatti fiúk közül is sokan pocakosak, ezért aztán ez fontos nekem. Amikor fiatalabb voltam, legtitkosabb ábrándjaimban úgy véltem, az övékét jobban be lehet kapni. Persze már rájöttem, hogy ez nem attól függ, például attól is, hogy jó szaga legyen.

Na, táncoltunk és smároltunk is. Megtapizta a fenekem. Azt mondta, menjünk ki. Csak hát a Morrisonsból nincs nagyon hova, ugye. Be voltam nedvesedve pedig, ezért felvetettem, menjünk el Szobra. Csakhogy ilyenkor későn – majdnem éjfél volt – már ritkán járnak vonatok, ezért futottunk. Futás közben agyamba villant, miért nem kocsis pasit szedtem fel, de kiírtottam elmémből ezt az önző és kurvás gondolatot.
Elértük a tizenegy negyvenkettes retekvonatot, és felpattantuk. Előtte még gyorsan elszívtunk egy cigit a peronon, és megnéztük a csillagokat. Az egyik különösen fényesen ragyogott ki a Pest fölé hanyatló vérvörös kupola szőnyegéből. Mutattam is Pistinek, aki a mellem szorongatva álmélkodott, és megkérdezte, dugnak-e szerintem a csillagok közt. Megkérdeztem tőle, hogy kicsodák. Nem tudott válaszolni, hát eldobtuk a cigijeinket, és felhágtunk a viszonylatra.

Egy jó állapotban lévő műbőr ülésen foglaltunk helyet. Csókolóztunk. Miután Rákosrendezőn sem szállt fel senki a vonatra, Pisti megkérdezte, mit szólnék hozzá, ha most itt, helyben, azonnal túlesnénk a dolgokon.
– Számodra is örök élményt jelenthetne elveszíteni a szüzességedet egy vonaton, ez nagyon tuti dolog – fűzte hozzá Pisti meggyőzően.
És akkor én is úgy döntöttem, vágjunk bele! Asszonnyá akartam válni, lerázni süldő múltamat.
Kigomboltam Pisti nadrágját, és markomba fogta kissé izzadt heréit. Ujjaimmal morzsolgattam, s közben az elsuhanó sötét tájat néztem a vonat ablakából. Mennyi ház! S mennyi redőny mögött veszik kezükbe más lányok ugyanígy a fiúk farkát!
– Húzogasd – kérte Pisti, és kényelmesen hátradőlt.
Dolgozni kezdtem a farkán. A vonat közben megállt Istvánteleknél, de itt sem szállt fel senki. Én viszont eddigre már teljesen benedvesedtem, elérkezettnek láttam hát az időt, hogy beleüljek.

Lehúztam a bugyimat, és Pisti nyakába akasztottam. Az igyekezett szagolgatni, mint az állat. Bizonyára jó pinaszaga volt, ahogyan az én markom az ő cuccától szaglott.
Elég nehezen ment be, mert rázkódott a vonat, s mert szűz voltam. Végül azonban becsúszott. Ültem a kifent kardon, mint egy haramia, s a hatalom könnyeit ontottam. Uralkodok egy férfin, ez nagyszerű érzés volt. Éreztem, hogy mozogni kezd, pumpálni a puncikámat, és minden agya a tökébe szorul.
Hanem aztán a vonat megint megállt, még mielőtt élvezhettünk volna, és Újpesten felözönlött egy rakás suttyó a szerelvényre.
– Néz má ezek dugnak! – rikoltotta az egyik emos hajú kis deszkatestű, akinek kilátszott a rózsaszín boxere. A vele érkezű kiscsajok már sokkal érettebben bámultak minket. Sajnáltam is őket, biztos dugnának szívesen, de a kis hermafroditától nem várhatnak semmit. Én azért tovább lovagoltam a dákót, s Pisti is simizte tovább a csiklómat.
– Ez kurva jó – suttogta pinkboxer, és az én torkomból is valami ilyesmi tört elő. Merthogy Pisti makkja a méhemig szaladt, és a testem rázkódni kezdett az orgazmustól.
És Pisti megmarkolta a csípőmet, és hatalmas döfésekkel a csúcsra jutatott.
Az emos fiú közben feltette tornacipős lábát a szemetesre, és a térde közé állított egy kiscsajt, aki szopni kezdte őt. A többi lány egymást kezdte el nyalni.
Én felmásztam az ülésre, kitettem meztelen popóm a vonat ablakán beáradó szembeszélnek, élveztem, hogy szellő borzolja a fanszőröm, telt szeméremajkaim, a segglikam, és vártam, hogy Pisti fasza megközelítse a szentélyem, mint torpedóvető az űrben a csatlakozást, hogy létrejöjjön a port, hogy élvezhessem újból a Lüktetést!

Végül is Szobig kefélt. Azt hiszem, kivételes életerő dagasztotta, akár Casanovát, Rasztutyint, etc. És azért Pinkboxerben is kellemesen csalódtam. Ő is végrakta mind a négy pajtásnőjét! Igaz, utána Pisti is. Én leszoptam a kis kukiját ami síkos volt és a fiúcska lehelete izgató. És a kalauz nem jött, és senki más sem jött, és ugyan ilyen a mesében nincs, de most volt.

Lihegve szálltunk le hajnalba Szobon és rágyújtottunk. Dugás után legízesebb a bagó, mondta mindig apám, és igen. Beszélgettünk a többiekkel, hogy kinek milyen volt, és hogy a szexben van e spiritualitás. Én kicsit meg voltam rettenve az új élménytől, zsigereimben lüktetett a nagyszerűsége. Felnőtt lettem? Nem tudom. De csinálni akartam, ha nem Pistivel, hát mással. Ha dugnak, az még csak nem bűn?


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!