Szexnap 1.

Reggel, mikor felébredtem, madarak csicsergését hallottam az ablakon át. Nyújtóztam, és átnyúltam az ágyon, de csak az üres párnát tapogatta a kezem. Felültem, és magamra húztam a takarót. A konyha felől halk beszélgetést hallottam. Jóleső borzongás futott rajtam végig.
Elmosolyodtam, és visszadőltem az ágyra. A múlt éjszakára gondoltam, és éreztem, hogy a vágy újra éledezni kezd bennem.
Csabi, ó Csabi! Sóhajtottam.
Becsuktam a szemem, és tisztán láttam magam előtt mackós alakját, ahogy mosolyogva jött felém a pályaudvaron. Ledobtam a táskámat és kitárt karral futottunk egymás felé, a karjaiba vetettem magam, és néhányszor megpördült velem. Nagyon jó volt újra látni, újra érezni ajkait a számon. Abbahagytuk a csókot, és egymás szemébe nézve mosolyogtunk. A csomagokat felkapta a földről, és egyből az autójához mentünk, ami közel parkolt a pályaudvartól. Én mesélni kezdtem az utazásról, hogyan teltek a hetek nélküle.
Hamar megérkeztünk a lakásához, kiszálltunk. A csomagokat ismét felkapva sietett befelé.
A lakás ragyogott a tisztaságtól, ez örömmel töltött el. Azt üzente felém, vártalak, maradj velem.
Miután az előszobában lerakta a táskákat, hozzám fordult. Lassan lehajolt és megcsókolt. Először csak finoman, gyengéden, majd egyre hevesebben, követelőzőbben. A tavaszi kabátot észrevétlenül csúsztatta le rólam, melyet lassan követett a többi ruhadarab is. Ott álltam egy kis bugyiban Csabi előtt, aki szótlanul csak nézett, és kissé rekedt hangon odasúgta nekem:
– Gyönyörű vagy! Nagyon vártam már ezt a pillanatot!
A kezeivel közben lágyan simogatta a hátam és a fenekem. Gyorsan kigomboltam az ingét, majd a nadrágját az alsóval együtt szinte letéptem róla. Nagyon vártam a látványt, amint előttem ágaskodott duzzadó farka. Szemében égett a vágy hogy mielőbb nedves puncimba dughassa szerszámát. Én vágytam már a testét, simogató kezeit, csókoló száját, becéző nyelvét. A nyakamat csókolva felkapott és bevitt a hálóba. Ott gyengéden letett a hatalmas franciaágyra, lehúzta rólam a bugyim, és finoman puszilgatni kezdett. A bokámmal kezdte, majd haladt felfelé. Kezei is felfedezőútra indult testemen. Megtalálta kicsi, de formás cickóimat és masszírozni kezdte. Majd éreztem, ahogy bimbóimat a nyelvével simogatja, nyelve hegyével körözött a melleimen. Élveztem minden percét. Nagyon vágytam az érintésére, csókjaira. Kezemmel a hátát, nyakát, tarkóját simogattam. Haladt lefelé a cicimet már csak kezeivel becézte, a nyelve a köldökömnél járt, és tudtam mi fog következni, és átadtam, magam az élvezetnek. Ahogy nyelve a belső combomhoz ért, megremegtem. Felnézett, és elmosolyodott. Örömmel nyugtázta, hogy teljesen borotvált a puncim.
– Folytassam? – kérdezte kajánul, és én nem tudtam megszólalni csak mély sóhajjal válaszoltam.
Mindkét kezemmel beletúrtam a hajába és magamhoz húztam. Ujjaival végigsimította szeméremajkaimat és egy határozott mozdulattal belenyalt a puncimba. Kéjesen felsóhajtottam, mire Ő egyre jobban simogatta a csiklómat, néha egy kicsit beszippantotta ajkai közé. Újra és újra körbe – körbe nyaldosta nyelvével. Csókolgatta combjaimat, majd ismét csiklómat kényeztette. Már szinte beleremegtem, annyira élveztem játékát, miközben izmai egyre gyakrabban megfeszültek számára is izgalmas látványtól.
– Imádom a tested! – mondta.
Mikor már azt hittem nem tudja fokozni az élvezetemet, ujját óvatosan bedugta lucskos puncimba. Először csak a hüvely falán körbe – körbe mozgatta, majd egyre erősebben ki – be húzogatta akkor már nagyon érzékeny puncimban. Mintegy megjósolva micsoda gyönyörök várnak még rám. Nem is kellett soká várnom, a várt gyönyör pillanatok múlva rámtört. Testem beleremegett. Melyre Ő: Gyönyörű! Ezt vártam. Csodálatos érzés. Megcsókolt, végigsimította remegő testemet, és a hátára feküdt. Egymás kezét szorosan fogva pihentünk.
Most eljött az én időm, hogy viszonozzam a gyönyört. Hozzásimultam, és finoman csókolgatni kezdtem a nyakát, majd a mellbimbóival játszott a nyelvem. Ajkaimmal beszippantottam mellbimbóját, és a nyelvem hegyével játszottam vele. Kezemmel végigsimítottam hasán, majd a fenekét markolásztam. A combjait is simogattam, miközben még mindig a mellbimbóit kényeztettem. Láttam ágaskodó farkát, láttam, ahogy kissé megemeli a csípőjét, hogy végre érezze, ahogy a farkát a számmal zárom körbe. De még vártam. Először csak a tövét pusziltam meg, majd egy határozott mozdulattal végignyaltam a farkát. A hegyénél gyengéden köröztem a nyelvemmel, de ő már nem bírta kivárni a fejemet megfogva emelte számba méretes farkát. Hangosan felnyögött, és én boldogan szoptam, szívtam szerszámát. Nyelvemmel a makkot becéztem, majd megint eltűnt a számban férfiassága. Azt éreztem, hogy a hajamat félresimítja a kezével. Tudtam, hogy nemcsak érezni, de látni szeretné. Az egyik kezem eközben simogatta a zacsiját, a másikkal pedig mellkasát kényeztettem. Erősebben! – hörögte. Én pedig erőteljesebben masszíroztam a golyóit. Hallottam, ahogy egyre gyorsabban veszi a levegőt, és éreztem, ahogy kissé megremegve magához húzza a fejemet. Beleélvezett a számba, próbáltam lenyelni, de nem mindet sikerült. Ráfolyt a hasára, és ahogy hozzásimultam, éreztem, összeragaszt bennünket a kifolyt geci. Egymásra néztünk, mosolyogtunk.
– Irány a fürdő! – mondtam, és meg sem várva elindultam tusolni.
A fürdőben aztán utolért.
– Hagyd majd én! – mondta, és lassan mosni kezdte a testemet. Bekapcsolódtam a játékba. Élveztük egymás testének simogatását, és éreztük, ahogy újraéled mindkettőnkben a vágy.
Akkor megfordultam, most háttal álltam neki, és belecsókolt a nyakamba.
Ettől megborzongtam, nagyon is jól tudta, mitől indulok be.
Szinte mindenhol magamon éreztem simogató kezeit.
Becéző nyelvét a nyakamon, duzzadó ágaskodó farkát pedig a fenekemen.
Pucsítottam, csak egy kicsit, hogy még jobban izgalomba jöjjön.
Aztán nem bírta tovább.
– Most már nem úszod meg! – súgta a fülembe, és éreztem, ahogy belémhatol.
Először csak lassan, de határozottan mozgott bennem, majd egyre hevesebben. Úgy éreztem, nem bírom tovább, és hátranyúlva simogattam izmos, kemény fenekét. Éreztem, ahogy szétfeszítette hüvelyemet kemény farka. Érezte, hogy közel járok, a nyakamat csókolta és egyre gyorsuló lélegzetvételéből én is tudtam, hogy Ő is közel van.
Aztán már nem tudtam semmire sem figyelni, elöntött a gyönyör, és éreztem, ahogy megremeg bennem a farka. Karjai szorosan átölelnek, fejét a vállamra hajtotta.
– Nagyon vártam már ezt a napot! – súgta.
Én megfordultam, és megcsókoltam.
A langyos víz pedig csak folyt tovább csendesen.
Megtörölköztünk, és megkordult a gyomrom.
Éhes vagy? – kérdezte.
– Nagyon! – feleltem.
Elmosolyodott. Erre is felkészültem – mondta.
A konyhába mentünk, és épp vacsorához készültünk, amikor megszólalt a kaputelefon.
Ki az? – kérdezte egy kicsit bosszúsan.
Jácint vagyok. Nagy baj van! Engedj fel lécci! – hallottam egy régi barát hangját.
– Gyere fel! – hívta barátját kedvesen.
Az előtérben volt Csabi inge, gyorsan magamra kaptam, Csabi pedig a törölközőt csavarta dereka köré.
Lépéseket hallottam, és a kinyíló ajtóban felbukkant Jácint.
Szomorú volt.
A két barát összeölelkezett.
– Most már nem lesz semmi baj! Itt vagy velünk! – mondta hangosan Csabi.
– Hogyan? Sziszka! Te itt? – kérdezett értetlenül Jácint, mikor észrevett. Nem is tudtam, hogy hazajöttél. Nekem erről miért nem szólt senki? – nézett szemrehányóan Csabire.
Csabi széles mosollyal a száján felém fordult.
Jácint zavartan nézett hol rám, hol a barátjára.
A fejéhez emelte kezét, és hitetlenkedve megcsóválta.
Ölelésre tárta karjait, és szorosan magához húzott, és egy cuppanós puszit nyomott az arcomra.
Teljesen feldobódott, kérdezkedett mindenről.
Őszinte volt az öröme.
Észrevette a terített asztalt és a hiányos öltözékünket. Zavartan felállt, és menni készült.
– Hova akarsz menni? – kérdeztem tőle.
– Látom zavarok. – felelte.
Dehogyis – mondtuk egyszerre, majd Csabi a vállánál fogva visszaültette a székre.
– Inkább tarts velünk! – kérleltem.
Végre elkezdtünk enni, már nagyon éhes voltam, és láttam, hogy a két fiú is jóízűen falatozik.
Miközben ettünk, elkalandoztak a gondolataim. Régi emlékek jutottak eszembe. Néztem őket, ahogy evés közben megbeszélik Jácint bánatát, mert megint elhagyta a barátnője.
Jácint most már nem volt bánatos, sőt!
Egyre gyakrabban pislantott felém, szemében félreérthetetlen üzenettel.
Tetszel nekem! Ez volt az üzenet. Csabi is észrevette ezt, és egy mosolyt küldve, rám kacsintott. Tudtam ez mit jelent.
Már sokszor mesélték, hogy régebben osztoztak mindenen.
Összenézett a két jóbarát, majd egyszerre néztek felém. Visszamosolyogtam, szó nélkül elindultam a hálószoba felé. Ők egyszerre ugrottak fel a székről, és siettek utánam.
Jácint kissé zavartam állt felöltözve, odamentem hozzá és megcsókoltam. Hevesen csókolt vissza, és éreztem Csabi simogató kezeit a hátam mögött, ahogy a melleimet markolászta.
Jácint gyorsan levetkőzött, Csabi a hátam mögött lassan szétnyitotta az inget. Láttam Jácinton, hogy csodálattal néz. Meztelenül álltam a két férfi között, és négy kéz és két száj simogatását éreztem szinte mindenhol a testemen. Leültem a fotelbe, és Jácint máris leguggolt a lábaim közé. Örömmel vette észre, hogy teljesen borotvált a puncim. Csabi pedig melleimet simogatta, és nyakamat csókolta. Élveztem ezt a fura helyzetet. Még soha nem voltam ehhez hasonló szituban. Jácint két kezével a fenekem alá nyúlt, így emelt meg, hogy jobban hozzám férhessen. Közben Csabi kemény farka ágaskodott az arcom előtt. Egyik kezemmel átkulcsoltam és szopni kezdtem. Mély sóhajokkal nyugtázta, hogy jól teszem. Másik kezemmel pedig Jácint hajába túrtam. Egyre jobban izgatott ez az ismeretlen helyzet. Egyszerre szoptam és nyaltak. Mámorító érzés.
Jácint nyelve a csiklómat simogatta, körözött vele. Közben egyik ujját bedugta a puncimba, másik ujja pedig a fenekem bejáratánál körözött. Izgató volt, és már vágytam arra, hogy bedugja a seggembe az ujját. Mikor végül bedugta, nem fájdalmat éreztem, amit vártam, hanem élveztem. Miközben nyelvével a csiklómat simogatta, az ujjait finoman mozgatta bennem. Csabi közben erőteljesen dugta a számat. A kezemmel a zacsit masszíroztam, hangosan felnyögött. Tetszett neki, nekem is tetszett a két pasi kényeztetése.
Élveztem Jácint becézését, és egyre hangosabb nyögésekkel elélveztem. Csabi kivette számból kőkemény farkát, Jácint is felállt és az ágyra néztek.
Felálltam a fotelből Csabi lefeküdt és mondta, hogy üljek rá. Örömmel, feleltem. Lassan ereszkedtem a gyönyörszerzőre, és érzetem, ahogy feszíti vaginám. Tövig merült el bennem Csabi. Ekkor Jácint odajött és a duzzadó farkát a számba tette. Ajkaimmal szorosan simogattam farkának finom bőrét. Nyelvemmel a makkon köröztem. Szoptam és szívtam a méretes farkat, ami kitöltötte a számat. Nagyon izgalmas volt, bennem volt Csabi férfiassága, miközben a barátja farkát szopom. Isteni érzés volt. Csabi kezeivel ismét cicimet becézte, gyúrta.
Jácint kezében láttam valamit, nem tudtam pontosan, mi lehet az, de nem is foglalkoztam vele. Élveztem a gyönyört, ami átjárta testem. Jácint kihúzta számból kemény, duzzadt farkát, és a hátam mögé térdelt. Csabi magához húzott, és éreztem, ahogy Csabi két kezével széthúzta a fenekemet, és Jácint bekente a fenekem bejáratát. Még soha nem voltam két férfival egyszerre, nem tudtam milyen lesz. Fájni fog? – futott át az agyamon a gondolat. Hamar kaptam választ a fel sem tett kérdésre. Éreztem, ahogy Jácint ujja szinte ellenállás nélkül becsúszik a fenekembe. Csabi közben folyamatosan mozgott bennem.
Ne félj! – súgta fülembe Csabi, élvezni fogod. Csabi farka a punciban, Jácint az ujjával a seggemben dugott folyamatosan. Aztán Jácint kihúzta az ujját, és hátrébb helyezkedett.
Kis fájdalmat éreztem, mikor Jácint méretes farkát a másik lyukamba dugta. Lassan tolta be majd ki, megint be és ki mindig kicsit beljebb tolta. Hamarosan tövig dugta farkát a seggembe, és a két férfi szinkronban mozgott bennem. Mennyei érzés volt, még soha nem éreztem ehhez hasonlót. A kéjes nyögések, mély sóhajok egyre gyorsultak, és nem bírtam tovább, a szokatlan, ám semmihez sem fogható érzés eluralkodott rajtam. Testem beleremegett az élvezetbe. Ezt megérezte Jácint és hangos kiáltással belém élvezett. Nagyon jó vagy bébi – mondta. Csabi még tovább mozgott bennem, egyre gyorsabban, majd ő is belém élvezett. Jácint kiszállt belőlem, én kiszálltam Csabiből, és egymás mellett pihentünk. Jácint ránk húzta a takarót, és mély alvásba merültünk.
Reggel, mikor felébredtem, madarak csicsergését hallottam az ablakon át. Nyújtóztam, és átnyúltam az ágyon, de csak az üres párnát tapogatta a kezem.
Felültem, és magamra húztam a takarót.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!