Wellness dugás

Feleségemmel egyszer elmentünk egy wellness-hétvégére. Teljes ellátással meg minden, amit ilyenkor el tudsz képzelni. Egyik este lementünk a hotel wellness részlegébe. Volt ott jakuzzi, különböző szaunák, stb.

Nos a feleségemen egy nagyon sexi egyberuha volt, ami tangában végződött. Tudta, hogy baromira kívánom, mindig és mindehol.

Látta rajtam ezt, de korábban már beszélgettünk erről, hogy őt egyébként izgatja ez a téma, hogy olyan helyen sexeljünk, ahol akár rajta is kaphatnak minket.

Lementünk a jakuzziba kicsit relaxáltunk, majd egyszer csak közelebb jön hozzám és odasúgja, hogy “menjünk a gőzkabinba, mutatni akarok valamit”. Én pedig követtem. Bementünk, leterítette a törölközőt arra ültünk rá, majd egyszer csak nagyon mélyen a szemembe nézett, közben az ujjaival a nadrágomat oldozta ki, amire én meglepetten reagáltam. Addig bogozta a nadrágom, amíg be nem nyúlt és meg nem fogta a farkam. El kezdett izgatni engem, verni kezdte és hevesen csókolóztunk közben.

Arra kért, hogy nézzem az ajtót, majd ezután lehúzta a nadrágom… és lentről felfelé végignyalta a farkam és konkrétan egyből mélyen bevett engem. A hirtelen jött mennyei érzéstől azonnal kőkeményre duzzadtam, amit a feleségem is észre vett, mivel már-már alig fértem el az ajkai közt. Ekkora nagyot cuppantott a farkamon és felegyenesedett majd háttal állt nekem. Belemarkoltam a fenekébe és hátulról a karjaimba zártam és rámültettem… óvatosan félrehúztam a fürdőruháját… és odaérintettem a csillogóra nyalt és kényeztetett farkam a puncijához. Azt kérdezte tiszta piros arccal, hogy “Biztos ezt szeretnéd?” A válaszra nem volt idő, mert ahogy félrehúztam a fürdőruháját a farkam cm-ről cm-re egyre mélyebben eltűnt a szűk puncijában. Nagy sóhajok közepette egyre hevesebben és hevesebben dugtam, amíg a feleségem annyira elélvezett, hogy spriccelni kezdett és ahogy csak tudta halkan sikongatott. Ekkor megvártam míg rendbeszedi magát és folytattuk. Kuyta pózban dugtam őt tovább. Annyira élvezetes látni, ahogy a gyönyörű szeméremajkai között a farkam eltűnik, majd újra előjön. Hátrafogtam mindkét kezét és úgy keféltem őt tovább. Addig folytattam így, amíg már nem bírtam tovább és teleélveztem a punciját. Ezután újból letérdelt elém és addig nyalta a farkam, amíg el nem ernyedtem teljesen.

Felöltöztünk és elmentünk tusolni egyet. Majd ismét bementünk a jakuzziba.


Vélemény, hozzászólás?

Figyelem, felnőtt tartalom! Ha még nem töltötted be a 18! évet, akkor hagyd el az oldalt!